Πύργος: Η μεγάλη βραδιά για την αγορά, έφτασε! – Απόψε η Λευκή Νύχτα


Η στιγμή της 4ης Λευκής Νύχτας για την πόλη του Πύργου είναι γεγονός.

Οι τελευταίες πινελιές έχουν μπει από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου και όλοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου να υποδεχθούν απόψε το θεσμό που έγινε λατρεία για την πρωτεύουσα του νομού μας.

Στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γιορτής, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Κώστας Πετρόπουλος υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΟΡΤ πως ο κόσμος έχει δείξει από την πρώτη χρονιά διεξαγωγής αυτής της γιορτής πως την έχει «αγκαλιάσει», δίνοντας παράλληλα κίνητρο στον ίδιο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου να κρατούν τον πήχη ψηλά κάθε χρόνο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί συνοπτικά και στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας, όπου μια παράσταση Καραγκιόζη και δυο σόου από κλόουν είναι αφιερωμένα στα μικρά παιδάκια, ενώ 4 τοπικά συγκροτήματα και τρεις DJ θα κρατήσουν το κέφι ψηλά έως ότου ξεκινήσει η κεντρική συναυλία στην πλατεία της πόλης με το Χρήστο Χολίδη, που μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες καλείται να «απογειώσει» το κέφι όσων δώσουν το παρόν.

Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η επιλογή του Χρήστου Χολίδη ως κεντρικού τραγουδιστή θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων, αφού τα μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά από τον κόσμο είναι θετικά.

Τέλος, ο κ. Πετρόπουλος στάθηκε στις εκπτώσεις και τις προσφορές του εμπορικού κόσμου της πόλης, ενώ δεν παρέλειψε να πραγματοποιήσει γενικό κάλεσμα σε όλους όσους κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους αυτή τη γιορτή από όλη την Ηλεία και τους όμορους νομούς και δίνουν το κίνητρο στους ιθύνοντες να συνεχίζουν κάθε χρονιά και με καλύτερες ιδέες.


Πηγή