Το Βουλευτή Ζακύνθου επισκέφθηκε η ομάδα “Καθαρά Νερά στη Ζάκυνθο”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σήμερα Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 το πρωί, αντιπροσωπεία της ομάδας "Καθαρά Νερά στη Ζάκυνθο" επισκέφθηκε το βουλευτή Ζακύνθου κ. Διονύσιο Ακτύπη.
Σε ένα θετικό κλίμα διαλόγου και επικοινωνίας δόθηκαν στον κ. Ακτύπη τεκμήρια της μέχρι τώρα πορείας του αγώνα των πολιτών της Ζακύνθου για καθαρές θάλασσες και συγκεκριμένα κοινοποιήθηκε το υπόμνημα προς το Λιμεναρχείο Ζακύνθου και παρουσιάστηκαν βιντεοσκοπήσεις ρίψης λυμάτων στις ακτές της Ζακύνθου. Ζητήθηκε η συμβολή του βουλευτή για την αποτελεσματική εξάλειψη της ρύπανσης των ακτών και παραλιών μας με νόμιμες κ διαφανείς διαδικασίες.
Ο κ. Ακτύπης από τη μεριά του φάνηκε ενημερωμένος και ευαισθητοποιημένος για το πρόβλημα της ρύπανσης και με σχεδιαστική ετοιμότητα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Μας παρουσίασε επίσης το συνολικό σχεδιασμό ιεράρχησης των οξυμένων προβλημάτων στο φυσικό περιβάλλον της Ζακύνθου και του νησιού μας γενικότερα.

Η αντιπροσωπεία της Ομάδας "Καθαρά Νερά" του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του!
Τον ευχαριστεί και τον διαβεβαιώνει (όπως και ΟΛΟΥΣ) ότι θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την
προστασία, την διαφύλαξη και ανάδειξη των φημισμένων θαλάσσιων ακτών και παραλιών κολύμβησης και αναψυχής του νησιού μας.


Πηγή