Δεν  «έκλεισε» μάτι η Αμαλιάδα από το… γλέντι!


Στην εισαγγελία σήμερα πολίτες
για τα ντεσιμπέλ της Τετάρτης επί 10 ώρες..

Την Εισαγγελέα Αμαλιάδας προτίθενται να επισκεφθούν οργανωμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πολίτες της Αμαλιάδας για να διαμαρτυρηθούν για την μεγάλη ένταση στην μουσική κατά την γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο συνοικισμό τσιγγάνων στο Παπακαυκά.

Ολόκληρη η πόλη δεν κοιμήθηκε από τα ντεσιμπέλ, που σύμφωνα με μαρτυρίες, έφταναν μέχρι το Χάβαρι και τον Καρδαμά! Κάποιοι παρότι δυσκολεύτηκαν να… κοιμηθούν «δικαιολόγησαν» την γιορτή. Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, απευθύνθηκαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας κάνοντας καταγγελίες, ενώ υπήρξε η πρόθεση και για κατάθεση μηνύσεων.

Η μουσική ακούγονταν σε ολόκληρη την πόλη και τα κοντινά χωριά από τη στιγμή που ξεκίνησε το γλέντι λίγο μετά τις 8 το βράδυ και σταμάτησε στις 6:30 το πρωί!

Σύμφωνα με τον νόμο, εφόσον η δυνατή μουσική δεν προέρχονταν από κατάστημα, αλλά από οικία, με σχετική άδεια, η αστυνομία μπορούσε να περιοριστεί σε συστάσεις, ωστόσο, πολίτες που απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές, τόνιζαν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε τέτοια ένταση και σε τόση διάρκεια, δηλαδή επί 10 ώρες και νύχτα…


Πηγή