Δημ. Παναγιωτάρας: «Όλοι μαζί για μια σύγχρονη πόλη»!

Ζει και εργάζεται στην Αμαλιάδα, ως δάσκαλος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Θεωρεί επιβεβλημένο, τα μέλη του συμβουλίου να αποτελέσουν θετικά πρότυπα με τις ενέργειές τους, να αναλάβουν πρωτοβουλίες ενημέρωσης με όλα τα πρόσφορα μέσα και να αξιοποιήσουν τον εθελοντισμό, να ενεργοποιήσουν τους μαθητές, τη νεολαία και να δώσουν ρόλο και κίνητρα στους δημότες για μια ανθρώπινη πόλη.

Σε «1ο Ενικό», σήμερα, ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Δημήτρης Παναγιωτάρας.

Ερ.: Επιλέξατε να κατέλθετε στις δημοτικές εκλογές για την εκλογή σας σε ένα όργανο αυτό του Συμβουλίου Κοινότητας Αμαλιάδας, που ακόμη δεν έχει λάβει την στήριξη που του πρέπει από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές των προηγούμενων θητειών. Τι ήταν αυτό που σαν παρακίνησε σε αυτή την επιλογή;

Ζω και εργάζομαι σε αυτήν την πόλη, σ’ έναν ευλογημένο και υπέροχο τόπο. Τα παιδιά μου δραστηριοποιούνται και προσφέρουν στην πόλη μας. Είμαι υπερήφανος για όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια και για την πρόοδο που έχει σημειωθεί, αλλά ταυτόχρονα θλίβομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν και υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, για όλα τα κακώς κείμενα και γι’ αυτά που θα έπρεπε να είχαν γίνει, ώστε η πόλη μας να βρίσκεται στη θέση που της αξίζει.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή