Νέες αντιδράσεις για τα Διαπόντια: «Το Μαθράκι και η Ερείκουσα δεν χρειάζονται διακοσμητικούς Αντιδημάρχους, α […]

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας Νέες αντιδράσεις για τα Διαπόντια: «Το Μαθράκι και η Ερείκουσα δεν χρειάζονται διακοσμητικούς Αντιδημάρχους, αλλά έργα και πράξεις»

«Το Μαθράκι και η Ερείκουσα δεν χρειάζονται διακοσμητικούς Αντιδημάρχους, χρειάζονται έργα και πράξεις» αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, ο δημ. Σύμβουλος Μαθρακίου Β. Αργυρός και κοινοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.
Ταυτόχρονα, αναφέρουν ότι, «η Μερόπη Υδραίου θα είναι η μόνη δήμαρχος που από τον πρώτο κιόλας χρόνο θα υλοποιήσει έργα τοπικής σημασίας στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα».

Η ανακοίνωση

«Eίναι φανερό ότι οι άνθρωποι του χθες δεν έχουν καταλάβει ακόμα τους λόγους για τους οποίους τους καταψήφισαν οι πολίτες στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα Φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν με τις ανακοινώσεις που βγάζουν, μαζί με αυτές, μας υπενθυμίζουν την απραξία και την αδιαφορία τους για τα Διαπόντια νησιά μας.

Κάθε δημοτική αρχή κρίνεται από το έργο της.Για κάποιους τα έργα για τον πολίτη στα Διαπόντια νησιά δεν σημαίνουν τίποτα, έχουν σημασία μόνο οι καρέκλες.

Για εμάς, τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών στο Μαθράκι σημασία έχουν μόνο τα έργα.

Το Μαθράκι και η Ερείκουσα δεν χρειάζονται διακοσμητικούς Αντιδημάρχους, χρειάζονται έργα και πράξεις. Η Μερόπη Υδραίου θα είναι η μόνη δήμαρχος που από τον πρώτο κιόλας χρόνο θα υλοποιήσει έργα τοπικής σημασίας στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα.

Είναι η Δήμαρχος που έχει σκύψει με αγάπη και ανθρώπινο ενδιαφέρον στα Διαπόντια νησιά μας για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πολίτες

Τα έργα στο Μαθράκι και στην Ερείκουσα θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα και θα υλοποιηθούν μέσα στο 2020. Είναι έργα που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια .

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να τα συγκρίνουν με το απόλυτο τίποτα, που χαρακτήρισε τη θητεία των ανθρώπων του χθες».

ΑΡΓΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΑΘΡΑΚΙΟΥ)

ΑΡΓΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

ΚΑΣΙΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

ΑΡΓΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)


Πηγή