Άγρια συμπλοκή στο κέντρο του Πύργου


Μάρτυρες μιας άγρια συμπλοκής μεταξύ πέντε ατόμων σε καφενείο, έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης, διερχόμενοι και κάτοικοι της οδού Καραϊσκάκη κοντά στο κέντρο του Πύργου, με τα χειρότερα ευτυχώς να αποφεύγονται χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων που έφθασαν στο σημείο και χώρισαν τους άνδρες που ενεπλάκησαν.

Ειδικότερα, το επεισόδιο έλαβε χώρα μεσημεριανές ώρες ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς, εντός καφενείου που βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία των πρώτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Patrisnews, οι τρεις Αλβανοί κουβέντιαζαν εντός του καφενείου μέχρι τη στιγμή που τους έγινε παρατήρηση από το γιο του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος φάνηκε να ενοχλείται από τα λεγόμενά τους. Βέβαια οι αλλοδαποί υποστήριξαν πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό και πως όλο αυτό ήταν μια παρεξήγηση, κλείνοντας προσωρινά το θέμα.

Στη συνέχεια όμως φαίνεται πως ειπώθηκαν και πάλι οι ίδιες κουβέντες, με αποτέλεσμα να ανάψουν και πάλι τα αίματα και να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ιδιοκτήτης ζήτησε από τους αλλοδαπούς πελάτες να αποχωρήσουν από την επιχείρησή του, κάνοντας το κλίμα ακόμα πιο εκρηκτικό και προκαλώντας τη διένεξη των πέντε ατόμων.

Η Αστυνομία κλήθηκε άμεσα στο σημείο, με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασαν πρώτη στο σημείο να καταδιώκουν έναν εκ των αλλοδαπών δραστών που προσπάθησε να διαφύγειμ καταφέρνοντας να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν μαζί με τους άλλους δυο ομοεθνείς του.

Οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, όπου κρατούνται μέχρι τώρα με τους αστυνομικούς να ελέγχουν τη νομιμότητα των χαρτιών τους και αν εκκρεμεί κάποιο κατηγορία εναντίον τους. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις άνδρες βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο αλκοτέστ που τους έγινε.

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη, μεταφέρθηκε για προληπτικούς κυρίως λόγους στο νοσοκομείο Πύργου, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι σοβαρό.


Πηγή