Αυτοψία σε υπάρχουσα βλάβη 6 μηνών έκανε ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ζαχάρως Δημήτρης Κλημαντίρης

Άμεσα εντολή για επισκευή μετά τους τραυματισμούς πολιτών από πτώσεις

Έξι και πλέον μήνες υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με τρεχούμενα νερά εντός του οικισμού Φασκομηλιάς της ΤΚ Νέας Φιγαλείας, πρόβλημα που μέχρι και σήμερα αγνοούσε το ΔΣ της ΔΕΥΑ Ζαχάρως όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και σύμβουλοι. Μάλιστα μέχρι σήμερα έχουν τραυματιστεί 3 άτομα από πτώσεις στο ολισθηρό δρόμο αφού η μούχλα έχει καλύψει το οδόστρωμα σε όλο το μήκος.

Τη Παρασκευή στο σημείο βρέθηκαν ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ζαχάρως Δημήτρης Κλημαντήρης, μαζί με τον νέο αντιπρόεδρο Νίκο Καράπαπα και πραγματοποίησαν αυτοψία στο τμήμα που υπάρχει το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Μάλιστα και σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΖ ο αντιπρόεδρος Νίκος Καράπαπας έδωσε εντολή άμεσα να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης της βλάβης-προβλήματος μετά και την ενημέρωση που είχε για τον τραυματισμό 3 κατοίκων της Φασκομηλιάς στο σημείο.

οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης-προβλήματος αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα με την εγκατάσταση εργολάβου και την τοποθέτηση σωληνώσεων και φρεατίων με σκοπό να συγκεντρωθούν τα νερά σε ένα σημείο και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων.

Για το λόγο αυτό η ΔΕΥΑΖ ενημερώνει πως ο δρόμος εντός του οικισμού Φασκομηλιάς και στο σημείο όπου υπάρχει η βλάβη θα παραμείνει κλειστός από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβερίου ενώ ενημερώνει πως μπορεί να προκύψουν και διακοπές υδροδότησης εάν και εφόσον χρειαστεί.

Τέλος ήδη, αυτές τις μέρες ο Πρόεδρος της ΤΚ Νέας Φιγαλείας Νίκος Κουτσόπουλος σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΖ καταγράφουν αλλά και επιδιορθώνουν βλάβες που υπάρχουν εδώ και μήνες εντός οικισμού, με σκοπό άμεσα και πριν το Χειμώνα όλες να επιδιορθωθούν.


Πηγή