Γ. Μαχειμάρης: «Εκφράζω την αγωνία μου. Δεν έχουμε χρόνο. – Άμεσα η κ. Υδραίου να προβεί στον διορισμό των μελ […]

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης: «Εκφράζω την αγωνία μου. Δεν έχουμε χρόνο. – Άμεσα η κ. Υδραίου να προβεί στον διορισμό των μελών για τον ΣΥΔΙΣΑ».

Την αγωνία του για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, με αφορμή την καθυστέρηση για τον ορισμό νέου Δ.Σ. του ΣΥΔΙΣΑ, εξέφρασε μιλώντας στο Corfutv ο Δήμαρχος Βορρά Γιώργος Μαχειμάρης.

Ο κ. Μαχειμάρης αναφερόμενος στην χθεσινή συζήτηση – ενημέρωση που έγινε στον ΣΥΔΙΣΑ υποστήριξε ότι είχε στιγμές έντασης, με το ίδιο να ζητά την παραίτηση του Προέδρου Σπύρου Ασπιώτη αλλά και να καλεί την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Υδραίου να προχωρήσει στην εκλογή μελών.

Όπως είπε: «Ορισμένα πράγματα πρέπει να τα πούμε με το όνομα τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Κέρκυρας είναι τα απορρίμματα. Πρέπει να σταματήσουμε το ”έγκλημα” που είχε δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Επειδή τα χρονικά όρια στενεύουν, η περίοδος ανοχής εξαντλείται και βρισκόμαστε κοντά σε έναν ορατό κίνδυνο να χάσουμε πάλι τον έλεγχο της διαχείρισης των απορριμμάτων, γι αυτό καλούμε μαζί εμ τον κ. Λέσση την κ. Υδραίου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τον διορισμό των μελών, που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, στον ΣΥΔΙΣΑ, ώστε άμεσα να συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αυτού και να λάβει τις αποφάσεις, που οι καταστάσεις μας επιβάλλουν, για την διαχείριση των απορριμμάτων. Η διαχείριση των απορριμμάτων αφορά τον ΣΥΔΙΣΑ και όχι τον δήμο Κεντρικής Κέρκυρας».


Πηγή