Κολυμβητήριο Αμαλιάδας: Μέχρι το νερό να παγώσει…


Δεν μπαίνουν οι Σύλλογοι στην παρούσα φάση…

Να ξεκινήσει η λειτουργία του κολυμβητηρίου Αμαλιάδας το επόμενο διάστημα, παράλληλα με τις σοβαρές παρεμβάσεις που απαιτούνται στο μηχανοστάσιο και για όσο το… επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, αποφάσισε κατά την προχθεσινή του συνεδρίαση το ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος» Ήλιδας. Με τις πρώτες εργασίες, στόχος είναι να ξεκινήσει και η χρήση του κολυμβητηρίου – καιρού επιτρέποντος – αλλά μόνο για τους πολίτες της Ηλείας και όχι στην παρούσα φάση και για τους συλλόγους που δρουν στο χώρο.

Από τον Παναγιώτη Πεντάζο

Έξαλλου, όπως ενημέρωσαν κατά την συνεδρίαση ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Ευγένιος Αστερής και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Βασίλειος Ζαχαρόπουλος, τα περισσότερα αθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του αθλητικού συγκροτήματος, «προχώρησαν» στην υποβολή αίτησης διακανονισμού των οικονομικών οφειλών τους, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Δ.Σ.

Παράλληλα, κάλεσαν και τα υπόλοιπα σωματεία να «προχωρήσουν» στην αντίστοιχη ρύθμιση των οφειλών τους προς τον « ΗΛΕΙΟ». Θα πρέπει να ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης μεταξύ σωματείων και «ΗΛΕΙΟΥ», για να έχουν το δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων.

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση του κολυμβητηρίου μετά την πρόσληψη με δίμηνη σύμβαση ενός γυμναστή με ειδίκευση στην κολύμβηση και ενός ναυαγοσώστη, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη ατόμων των συγκεκριμένων ειδικοτήτων που έχουν ήδη προκηρυχθεί, σύμφωνα με το ΝΠΔΔ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες δομές του Νομικού Προσώπου, στη συνεδρίαση γνωστοποιήθηκε ότι άρχισαν από την προηγούμενη εβδομάδα να λειτουργούν κανονικά και πιο συγκεκριμένα τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο, στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και στη Φιλαρμονική του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στα τμήματα του Ωδείου και στο Χορευτικό.


Πηγή