«Καμία πρόδος στο ΛΙΒΑ ,εξακολουθεί να είναι ανεξέλεγκτη χωματερή» – «Την ερχόμενη εβδομάδα στον Μπέσκο […]

  • ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑ , ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ – Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ- ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ Β – Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ κ.ΜΠΕΣΚΟ (Δικηγόρος "ΒΡΑΧΙΩΝΑ") ΤΑ 2 ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΕΚΤΕΝΩΣ» ο Σταύρος Σκιαδόπουλος (Πρόεδρος ΒΡΑΧΙΩΝΑ) μεταξύ άλλων δήλωσε:
Δεν υπάρχει καμία πρόοδος στο ΛΙΒΑ. Εξακολουθεί να είναι ανεξέλεγκτη χωματερή
Ο χρόνος δε μετράει αντίστροφα μόνο για το ΛΙΒΑ, αλλά και για εμάς τους ζακυνθινούς
Έπρεπε να έχουν ένα πλάνο β. Το λέγαμε και δυστυχώς βγήκαμε αληθινοί. Επιβάλλεται να ξεβρομίσουμε εκεί επάνω. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα απορρίμματα δεν θάβονται. Δεν πρόκειται να ετοιμάσουν τίποτα γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν.
Ξέρουμε και τα δύο πορίσματα και του ΚΕΠΕ και του υπουργείου περιβάλλοντος. Θα έρθει ο δικηγόρος την επόμενη εβδομάδα να πάρει τα έγγραφα στα χέρια του με τα επτά σημεία που επισημαίνουν και οι ελεγκτές και το ΚΕΠΕ.
Την επόμενη εβδομάδα είχαμε πει να ζητήσουμε συνάντηση με το Δήμαρχο. Το εργοστάσιο είναι πολύ μακριά. Πρέπει να κοιτάξουμε στο πολύ κοντά. Τι θα κάνουμε 4 χρόνια;
Μας είχε πει ο δήμαρχος ότι θα ανοίξει ενα κύτταρο να τα βάλει μέσα και του είπαμε να το ξεχάσει. Είναι πάρα πολύ μεγάλος όγκος.
Ο χρόνος λειτουργεί αντίστροφα , θα πάμε στο δήμαρχο να μας πει τι σκέφτεται. Ο ίδιος μας ζήτησε πίστωση χρόνου, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να κοιτάξει τι μπορεί να κάνει.
Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι, που θα πάνε όλα αυτά τα δέματα.


Πηγή