Πάτρα: Η τεχνητή άμμος, έμεινε ντεκόρ στο Νότιο Πάρκο (φωτo)

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της Πάτρας έφυγαν και πήραν μαζί τους τις κερκίδες και το γήπεδο που σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι αρμόδιοι ήταν να μείνουν.

Το μόνο που μας έμεινε από αυτή την μεγάλη διοργάνωση που φιλοξένησε η αχαϊκή πρωτεύουσα ήταν η άμμος. Άμμος, αλλά αξίας, με δεδομένο ότι είναι τεχνητή και μας ήρθε από το εξωτερικό, με το δημόσιο να ξοδεύει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να την φέρει, ειδικά για τους Παράκτιους και τα δύο μεγάλα γήπεδα που είχαν στηθεί εκεί.

Καλό θα ήταν αφενός να την φυλάμε και να την προφυλάξουμε από την κακοκαιρία και τους επιτήδειους και από την άλλη να δούμε πως θα την αξιοποιήσουμε και με ποιον τρόπο. Θα την αφήσουμε εκεί για να φτιάξουμε γήπεδο άμμου, διεκδικώντας τις κερκίδες που χάσαμε πριν από μερικούς μήνες; Θα την πάμε κάπου αλλού;

Για την ώρα έχει μείνει εκεί και μοιάζει παρατημένη στο έλος της βροχής και του ανέμου που σήκωσε το τεράστιου πανί που την είχαν σκεπάσει για να την φυλάξουν. Αφήστε που χαλάει το περίπατο σε όσους Πατρινούς κατεβαίνουν για βόλτα στο Νότιο Πάρκο, απαγορεύοντας την διέλευση από το σημείο. Κάτι να γίνει με αυτή την άμμο και άμεσα.

Γιατί τα παλάτια που μας υπόσχονταν πριν από τους Παράκτιους, αυτά τα πήρε μάλλον το κύμα.

Πάτρα: Η τεχνητή άμμος, έμεινε ντεκόρ στο Νότιο Πάρκο (φωτo) Πάτρα: Η τεχνητή άμμος, έμεινε ντεκόρ στο Νότιο Πάρκο (φωτo) Πάτρα: Η τεχνητή άμμος, έμεινε ντεκόρ στο Νότιο Πάρκο (φωτo)


Πηγή