Iσχυρή επίθεση Πελετίδη για τα σκουπίδια!

Tα λύματα στην Ξερόλακκα προκάλεσαν την οργή των κατοίκων της περιοχής αλλά… και του Κώστα Πελετίδη! Ο οποίος επιτέθηκε με σφοδρότητα για το ζήτημα του ΧΥΤΑ έστω και αν οι κάτοικοι τον κατηγόρησαν! «Όλος ο σχεδιασμός βρίσκεται στα χέρια της Περιφέρειας. Ο Δήμος μας, με τα όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στον Φορέα Διαχείρισης, βγήκε εκτός. Εμείς ακολουθήσαμε τα βήματα που μας έδειξε η κυβέρνηση, ολοκληρώσαμε τις μελέτες και περιμένουμε απάντηση. Πιστεύαμε ότι μέσα στο 2020 θα ξεκινούσε το έργο στου Φλόκα, αλλά ακόμα περιμένουμε. Γίνεται προσπάθεια να ξαναπάμε από την αρχή με νέο περιφερειακό σχεδιασμό και… χάρισμα στους επιχειρηματικούς ομίλους, γιατί το σκουπίδι είναι χρυσάφι και θέλουν να το βάλουν στις τσέπες τους.

Αν θέλουν να ανατρέψουν τον σχεδιασμό, θα καταλάβουν τι σημαίνει Πάτρα. Τους προειδοποιούμε ότι θα νιώσουν την ανάσα μας. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και ο σχεδιασμός μας, να γίνει σχεδιασμός τους.

Αν τολμήσουν να καταστρέψουν τον σχεδιασμό, θα μας βρουν μπροστά τους. πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για αγώνα. Η υπόθεση είναι υπόθεση ολόκληρου του Δήμου μας».

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Νοεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία