Αμαλιάδα: Βραβεύτηκε το μέλλον και η ελπίδα του τόπου!

Την προσπάθεια και την επιτυχία εισαγωγής στα Πανεπιστήμια της χώρας, των νέων πλέον φοιτητών από τα σχολεία του νομού, επιβράβευσαν το απόγευμα οι δήμοι της Ηλείας, θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να ευχηθούν παράλληλα στο νέο «κεφάλαιο» που ανοίγεται στη ζωή τους.

Οι εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών και των φορέων, ευχήθηκαν ότι καλύτερο στην φοιτητική τους σταδιοδρομία, που αποτελεί ένα σημαντικό «βήμα» για την εξέλιξή τους σε κάθε επίπεδο.

Στην Αμαλιάδα

Τους νεοεισαχθέντες από τα Λύκεια της περιοχής, βράβευσε αργά το απόγευμα ο δήμος Ήλιδας, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας.

Παρουσία των αρχών του νομού, οι νέοι φοιτητές έλαβαν τιμητικούς επαίνους και ευχές για καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους.

Να πετύχουν τους στόχους που θέλουν, πάντα να προσπαθούν και να μην το βάζουν κάτω, ευχήθηκε ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, συμπληρώνοντας ότι μέσα στην κρίση και στις αλλαγές που έχουν επέλθει από αυτή, οι νέες γενιές είναι η ελπίδα του τόπου, δηλώνοντας αισιόδοξος για τα επόμενα χρόνια.

Μεταξύ άλλων στην τελετή βράβευσης παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, ο Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Πηγή