“6η Βραδιά αγάπης & Αλληλεγγύης” στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Εγλυκάδος

Για ακόμη μία φορά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «6η Βραδιά Αγάπης & Αλληλεγγύης» για συλλογή τροφίμων, στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδας.

Οι συμπολίτες της συνοικίας της Εγλυκάδας με την προσφορά τους γέμισαν την «6η Βραδιά Αγάπης» με τρόφιμα τα οποία παραδόθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων της Ενορίας, με σκοπό να μη μείνει κανένας σύνοικος χωρίς γιορτινό τραπέζι τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κατά την διάρκεια της «6η Βραδιάς Αγάπης» η παιδική χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδας, μας μετέφερε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα τραγούδια που ετοίμασε η Μουσικός κ. Βενετία Παπαγγελοπούλου, ενώ την παράσταση Καραγκιόζη παρουσίασε το θέατρο σκιών του κ. Κώστα Μακρή.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Εγλυκάδας “Η Μεταμόρφωση Σωτήρος”, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδος, οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος, ευχαριστούν θερμά τους συνδημότες μας για την προσφορά τους και επίσης ευχαριστούν τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    21 Δεκεμβρίου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία