Νεκροί δύο Πατρινοί καθηγητές σε τροχαίο στην Πατρών – Πύργου. Επέστρεφαν από την δουλειά τους

Και οι δύο νεκροί του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 17ο χιλιόμετρο της Πατρών Πύργου στο ύψος των Καμινίων είναι καθηγητές από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος Δημήτρης Βασιλακόπουλος Καθηγητής Φυσικής και ο συνοδηγός του επίσης δάσκαλος Νικόλαος Ρόδης, Μαθηματικός, καθηγητές στο ΓΕΛ Λεχαινών.

Δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο οι δύο συνεπιβάτες τους η Χριστίνα Γκουρνέλου και ο Αναστάσιος Μπούσσιας που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο, βρέθηκαν εκπαιδευτικά βιβλία.

Σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό των δυο εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Λεχαινών σε τροχαίο δυστύχημα, αύριο Τρίτη (14/1/20) τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα παραμείνουν κλειστά. «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον τραγικό χαμό των δυο εκπαιδευτικών.Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειές τους» αναφέρει σε μήνυμά του, ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ιωάννης Λέντζας.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Ιανουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία