Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έκοψαν την πίτα τους (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/02/2020 η κοπή της Πίτας των Χορευτών του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών στα όμορφα Καλάβρυτα.

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην πόλη των Καλαβρύτων για καφέ και συνέχεια για μια όμορφη βόλτα στον πανέμορφο Χελμό, στο χιονοδρομικό κέντρο όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε την όμορφη ηλιόλουστη ημέρα.

Η επόμενη στάση μας ήταν στην όμορφη ταβέρνα "Σπέρχος" όπου απολαύσαμε τα όμορφα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι Καλαβρυτινοί φίλοι μας και μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα κόψαμε την Πίτα μας ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χορευτική χρονιά.

Ο τυχερός του φλουριού ήταν ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος όπου του ευχόμαστε Καλή Χρονιά.Σειρά έπειτα είχε ο χορός, όπου όλοι ξεφάντωσαν και χόρεψαν με την καρδιά τους αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ενότητα του συλλόγου μας.", όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έκοψαν την πίτα τους (φωτο) Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έκοψαν την πίτα τους (φωτο) Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έκοψαν την πίτα τους (φωτο) Οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών έκοψαν την πίτα τους (φωτο)


Πηγή