ΠΑΤΡΑ: Σπαρακτικά μηνύματα για την Γεωργία Γκοτσοπούλου – Συγκλονίζει ο σύζυγός της

Θρηνούν την αγαπημένη τους φίλη και τα μηνύματα τους για την αξιολάτρευτη μητέρα,σύζυγο,αδερφή,κόρη και φίλη σπάνε καρδιές.

Η Γεωργία Γκοτσοπούλου ήταν μία σπουδαία γυναίκα που στα 43 της είχε καταφέρει να αγαπήσει αλλά και αγαπηθεί τόσο πολύ από απλούς ανθρώπους που με την αγάπη της έδινε δύναμη σε όποιον την χρειαζόταν ήταν για όλους η ''κυρία της καρδιάς μας'' ήταν μία ''μάνα'' για όλους.

Μιλούσε για την αγάπη και το πίστευε τόσο βαθιά…τόσο βάθος είχε η αγάπη της για όλους και ''έφυγε'' μία μέρα που οι πολλοί την λένε μέρα αγάπης – 14 Φεβρουαρίου – τα λόγια περιττά….

Ο αγαπημένος της σύζυγος την αποχαιρετά και γράφει:

Αγάπη μου καλό ταξίδι ζωή μου

 ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Ήσουν,είσαι και θα είσαι η ΚΥΡΙΑ Γεωργία της καρδιάς μας!!!
Είμαστε η τριάδα φωτιά…..Όπως μας έλεγες….Καλό Παράδεισο…..Καλό σου Ταξίδι….Να μας προσέχετε και να μας συμβουλεύετε για την αληθινή αγάπη όπως πάντα…

+ Ντίνα

 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Georgia Gkotsopoulou και Mary Giannopoulou, άτομα που χαμογελούν, υπαίθριες δραστηριότητες

Όταν η πρώτη είδηση της ημέρας είναι ο θάνατος μια νέας γυναίκας…
Ευγενική, γλυκειά, εξυπηρετική
Γεωργία μας, ώρα σου καλή.
Στην τραγική σου οικογένεια Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη για να αντιμετωπίσουν το μέλλον χωρίς εσένα.

Αυτα ηταν τα post σου… Παντα για αγάπη μίλαγες…. μονο για Αγάπη…Ποσο τυχερή ήμουν που σε γνώρισα!!!! Ποσο σε θαυμάζα αγαπημένη μου ….Δεν θα ξεχάσω ΠΟΤΕ τα όμορφα λόγια που Παντα μου ελεγες…ηταν γεμάτα καλοσύνη και αγάπη… Καλο ταξίδι λείπει ηδη το ΦΩΣ σου απο εδω….

 κείμενο

Εσύ κ η μαμά μου ήσασταν το πρωτυπο μου…με βοήθησες πολύ όταν έφυγε η μητέρα μου …δεν θα σε ξεχάσω ποτέ …δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό…κάποιος μας κάνει πλάκα….να είσαι αναπαυμενη…θα σε αγαπάω πάντα ……

Πόσο τυχερή είμουν που σας γνώρισα πόσο ευγνώμων ήμουν που σας είχα ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ μου σε Ευχαριστώ για αυτά που μου έμαθες ήσουν ν και θα είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Καλό σου ταξίδι ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΡΓΙΑ Να προσέχεις από εκεί ψηλά τα τρία αγγελούδια σού.

Καλο σου ταξιδι αγαπημενη μας νονα…

 3 άτομα, περιλαμβάνονται οι Georgia Gkotsopoulou και Δημήτρης Κωτσόπουλος, άτομα που χαμογελούν, άτομα κάθονται και παιδί

Πόσο τυχερή είμουν που σας γνώρισα πόσο ευγνώμων ήμουν που σας είχα ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ μου σε Ευχαριστώ για αυτά που μου έμαθες ήσουν ν και θα είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Καλό σου ταξίδι ΚΥΡΙΑ ΓΙΩΡΓΙΑ Να προσέχεις από εκεί ψηλά!!

Γλυκό μου χαμόγελο… Καλό παράδεισο ομορφιά μου…

Μία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ καθηγήτρια, ένας ΥΠΕΡΟΧΟΣ άνθρωπος. Είμαστε πολύ τυχεροί όλοι όσοι σας γνωρίσαμε ως μαθητές σας και θα σας θυμόμαστε πάντα όπως σας γνωρίσαμε, μ' ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη, το οποίο σας χαρακτήριζε ως άνθρωπο. Θα θυμόμαστε πάντα τις συμβουλές που μας δίνατε ως άλλη μητέρα μας και όλα όσα μας λέγατε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ.

Ο Θεός να σας αναπαύσει και να σας έχει κοντά Του ως άγγελο, όπως ήσασταν επί γης.

Κυρία Γεωργία… πάντα θα σας θυμάμαι για όσα με διδάξατε και όσα κάνατε για εμένα τότε στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας…
Μπορεί να μας διδάσκατε απλά "Έκθεση" αλλά για εμένα σταθήκατε δίπλα μου, με ενθαρύνατε να σκεφτώ πέρα από βαθμούς και να εμπιστευτώ τα ταλέντα μου, με συμβουλεύσατε σαν μητέρα και με βοηθήσατε να βρω το δρόμο μου.
Πλέον μετράω 2 αγαπημένες μου καθηγήτριες που έφυγαν πολύ νωρίς, χωρίς να προλάβω να σας ευχαριστήσω από κοντά για όλα αυτά τα μικρά και τα μεγάλα…

Καλό ταξίδι… Η οικογένεια σας αλλά και όλοι οι μαθητές σας, είμαστε ευτυχισμένοι που σας είχαμε κοντά μας

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣ…..ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ….

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    14 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία