ΠΑΤΡΑ-ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ:Ο άτυχος Γ.Κραββαριώτης πριν από 8 χρόνια είχε αποχαιρετήσει τα δύο ξαδέρφια του στο ση […]

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Κραββαριώτη όπου το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο γρήγορα και ξαφνικά χθες το απόγευμα.

Ο κατάλογος των θυμάτων της ασφάλτου, στο νομό Αχαΐας, μεγάλωσε χθες, μετά τη σύγκρουση των τριών αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως.

Σε μια Εθνική που, όπως και οι υπόλοιπες της Δυτικής Ελλάδας, Πατρών – Πύργου απέχουν πολύ από τους σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητόδρομους, καθώς δεν διαθέτουν ούτε καν διαχωριστική νησίδα,αλλά και τον κατάλληλο φωτισμό με αποτέλεσμα πολύ συχνά, άνθρωποι να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στην Χρυσοπηγή Αχαίας γνωστή και ως Σποδιάνα όπου δέμενε ο άτυχος νέος

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική αυτή απώλεια. Ο Γιάννης Κραββαριώτης ήταν γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1992.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ:

Στο σημείο λίγο πιο πριν από αυτό το τραγικό δυστύχημα στην Πατρών – Τριπόλεως όπου του στοίχησε την ζωή του άτυχου νέου Γιάννη Κραββαριώτη είχε αποχαιρετήσει πριν από 8,5 χρόνια (2/7/2011) τα δύο αγαπημένα του ξαδέρφια τον Γιάννη και Χρήστο Σούρα ηλικίας 21 και 19 χρονών αντίστοιχα.

Μάλιστα ο Γιάννης Κραββαριώτης είχε κάνει και ένα τατουάζ την ημερομηνία θανάτου των αγαπημένων του ξαδέρφων για να τους νιώθει πάντα κοντά του.Ποιος το περίμενε ότι έπειτα από 8,5 χρόνια θα έφευγε με τον ίδιο σκληρό τρόπο από την ζωή αλλά και τόσο ξαφνικά.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ 2/7/2011

Οι δύο νεαροί ηλικίας 21 και 19 ετών, από το Σταροχώρι Αχαΐας, έχασαν τη ζωή τους στην Εθνική Οδό Πατρών – Τριπόλεως, όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν συκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο αυτοκίνητο, στο ύψος της διασταύρωσης Κουρλαμπα για Χαλανδρίτσα, λίγο πριν το Βασιλικό.Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Σταροχώρι της Αχαϊας όπου διέμεναν τα δύο αδέλφια.

Όλα συνέβησαν στις 6 το πρωί.

2/7/2011

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    2 Φεβρουαρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία