Δ. Πηνειού-Κορωνοϊός: Αγώνας για να σταματήσει η διασπορά του ιού

Περιοδεία Β. Γιαννόπουλου και δημάρχου σήμερα στην πόλη -Στήριξη με οικονομικά μέτρα ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος -Δημήτρης και Αγγελική Κουλούρη: «Ευχόμαστε να περάσει ανώδυνα η περιπέτεια για όλους μας»

Τιτάνιες προσπάθειες καταβάλλονται από τον δήμαρχο Πηνειού Ανδρέα Μαρίνο και τη Δημοτική Αρχή για την προστασία των πολιτών , την ενημέρωση, τη πρόληψη και την γενικότερη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, αφού ο δήμος και ιδιαίτερα η Γαστούνη και το Βαρθολομιό είναι ο δήμος που έχει πληγεί περισσότερο με περισσότερα από 30 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και οι συνεργάτες του από την πρώτη στιγμή έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει διασπορά του ιού. Γίνονται ενημερώσεις, μοιράζουν φυλλάδια ενώ εφαρμόζουν όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας. Σύνθημα του δήμου «Ενημέρωση και όχι πανικός».

Σήμερα στις 10 το πρωί ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννόπουλος και ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος από την πλατεία Ελευθερίας στη Γαστούνη θα ενημερώσουν τους πολίτες για τον ιό και θα κάνουν περιοδεία στην αγορά.

Η Γαστούνη τις τελευταίες μέρες είναι έρημη πόλη με τους καταστηματάρχες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και τον Εμπορικό Σύλλογο να ζητά μέτρα στήριξης.

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ που κυκλοφορεί…


Πηγή