Η απάντηση του Δήμου δυτικής Αχαΐας, στον εκ του ασφαλούς εντυπωσιασμό που επιχειρούν κάποιοι

Η απάντηση του Δήμου δυτικής Αχαΐας, στον εκ του ασφαλούς εντυπωσιασμό που επιχειρούν κάποιοι: "H δημοτική αρχή με αίσθημα ευθύνης από την πρώτη στιγμή ακολουθεί απαρέγκλιτα όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΕΣ για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Όλες οι ενέργειες που έχουν ακολουθηθεί και τα μέτρα που έχουν παρθεί και πρόκειται να παρθούν, είναι πάνω στην κατεύθυνση αυτή. Ταυτόχρονα υπάρχει συνεχής συντονισμός και συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας προκειμένου να διασφαλιστεί η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας.

Όλοι οφείλουμε να τηρούμε τις οδηγίες και να παίρνουμε όλες τις προφυλάξεις που υποδεικνύονται. Είναι ώρα για την ανάληψη της κοινωνικής αλλά και της ατομικής ευθύνης του καθενός.

Λυπούμαστε που κάποιοι, αυτές τις ώρες επιλέγουν ενέργειες επικοινωνιακές μόνο. Προέχει η υπεράσπιση της δημόσιας υγείας και όχι ο εκ του ασφαλούς εντυπωσιασμός. Στη μάχη αυτή θα βγούμε νικητές όλοι μαζί, συντεταγμένα και με τήρηση των μέτρων που προβλέπονται. Τις επίσημες οδηγίες και τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται, ο κάθε δημότης θα τις αναζητήσει στην επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του ΕΟΔΥ https://eody.gov.gr/ και τα μέτρα που λαμβάνει ο δήμος μας στις επίσημες ανακοινώσεις του Δήμου".


Πηγή