Πάτρα: Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Περιπολίες ξεκίνησε από το πρωί του Σαββάτου η Αστυνομία, κάνοντας ελέγχους στα καταστήματα εστίασης της Πάτρας για το αν τηρούνται τα μέτρα ή όχι που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Σε δύο μάλιστα περιπτώσεις προχώρησε σε επ' αυτοφώρω συλλήψεις για τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η μία περίπτωση αφορούσε υπεύθυνο καταστήματος που βρίσκεται σε εμπορικό κέντρο της Περιβόλας και η άλλη ενός ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται σε Ψηλαλώνια, καθώς δεν είχε αφαιρέσει από την πλατεία τα τραπεζοκαθίσματα.

Πάντως, η Αστυνομία επέδειξε ετοιμότητα, ελέγχοντας διάφορες περιοχές της Πάτρας, ενώ οι λίγοι που άνοιξαν τα καταστήματά τους, βλέποντας ότι η κατάσταση δεν είναι παίξε γέλασε και οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά με αυτόφωρη διαδικασία, έκαναν πίσω κλείνοντας άρον – άρον τα μαγαζιά τους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να κλείσουν όλα τα καταστήματα που λειτουργούν στα εμπορικά κέντρα της Πάτρας, εκτός από τα σούπερ μάρκετ. Υπενθυμίζουμε ότι τα εμπορικά κέντρα της Πάτρας είναι στη Veso Mare, στον κόμβο του πρώην Carrefour και στη Νέα Εθνική, στο ύψος της οδού Αμερικής.


Πηγή