Πραγματοποιήθηκε η 4η εκπομπή «ΕΣΠΕΠ_Voice» (video)

Πραγματοποιήθηκε η 4η εκπομπή «ΕΣΠΕΠ_Voice» την Παρασκευή 10/4/2020 η οποία ήταν αφιερωμένη στις Ανδρικές ομάδες της Ένωσης που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α2.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή ήταν ο Διοικητικός παράγοντας της Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ’80 και τέως πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. ΒΛΑΣΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, καθώς και οι προπονητές ΔΑΡΕΙΟΣ ΑΚΗΣ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ της Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ και Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ αντίστοιχα.

Συζήτησαν με τους Πατρινούς Δημοσιογράφους, Αντωνόπουλο Παναγιώτη και Κόγκο Προκόπη καθώς και με τον Πρεζεράκο Παναγιώτη, Δημοσιογράφο από την εφημερίδα Ελευθερία της Καλαμάτας, για την πορεία των ομάδων τους στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Επίσης κατέθεσαν τις απόψεις τους για το Ανδρικό Βόλεϊ, τις προοπτικές δημιουργίας της Pre League στους Άνδρες, καθώς και την επόμενη μέρα μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει ο αθλητισμός γενικότερα.

Επόμενο ραντεβού της εκπομπής ΕΣΠΕΠ_Voice θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21/4/2020 και ώρα 22:00, με αφιέρωμα στις ομάδες του πρωταθλήματος Γυναικών «ERREA SPORTS BY Spot Team», που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα συζητήσουν με τους δημοσιογράφους και θα καταθέσουν τις απόψεις τους, για την επόμενη μέρα μετά την αναστολή των μέτρων και τα προβλήματα που θα προκύψουν για την ομαλή ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.


Πηγή