Π. Ζώντος: Συγχαρητήρια στην Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου

Ως Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους Αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου , για την νέα τους επιτυχία, καθώς σε εξόρμηση που έκαναν την Πέμπτη το απόγευμα 07 /05/2020 σε περιοχή της Ηλείας , κατάφεραν να συλλάβουν σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο δράστες για κατοχή ναρκωτικών .

Στην πρώτη περίπτωση έναν δράστη ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης και στην δεύτερη περίπτωση δράστη που επιμελώς μέσα σε πλαστικό δοχείο εντός υφιστάμενου πηγαδιού είχε κρυμμένη μισό κιλό ινδική κάνναβη!

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική υπηρεσία όπου κρατούνται προκειμένου αύριο να οδηγηθούν στην εισαγγελία μαζί με τις κατ΄ αυτών σχηματισθείσες δικογραφίες .

Η επιτυχία αυτή που έρχεται να προστεθεί με τις προηγούμενες της υπηρεσίας ,είναι προϊόν επαγγελματισμού , εμπειρίας και δείχνει τον συνεχή αγώνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών! Οι Αστυνομικοί της Ηλείας τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΛΕΙΑΣ

ΖΩΝΤΟΣ Παναγιώτης


Πηγή