Τα Σαράντα για τον γνωστό Πατρινό επιχειρηματία Γιάννη Βουλδή

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας στον κλάδο της εστίασης Γιάννης Βουλδής, σε ηλικία 59 μόλις ετών.

Γεννήθηκε στο Ελληνικό, εργάστηκε σκληρά από μικρός αρχικά ως υπάλληλος σε φαρμακείο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 και κατόρθωσε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κατακτήσει την νύχτα της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η αρχή έγινε με την γνωριμία του με τον επίσης υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη Τάκη Γαλάνη όταν από κοινού αποφάσισαν να φτιάξουν το «Πισίνα», το πρώτο μαγαζί στο Ρίο της Πάτρας, ένα καινοτόμο εγχείρημα για την εποχή. Ακολούθησε το Tiffany’s ένα επίσης θρυλικό μαγαζί για την Πάτρα και από τότε δεκάδες ακόμα, ο Pin up στα Ψηλαλώνια, το More Tiffany's, το Μαλιμπού στο Ρίο, το Alter Ego, το Κoo, η Αίγλη και το Τεκίλα.

Ασχολήθηκε με όλες τις μορφές της εστίασης από νυχτερινά καταστήματα, μπαρ και κλαμπ έως και καφετέριες, ενώ πριν από μερικά χρόνια είχε φτιάξει το Μπριζολοίνο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, αφήνοντας το στίγμα του δυναμικού και πρωτοπόρου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης. Η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι θα τιμήσουν τη μνήμη του συμμετέχοντας στο 40ήμερο μνημόσυνο που θα τελεστεί στις 10:30 το πρωί της Κυριακής από τον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Πατρών.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    17 Μαΐου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία