«Προσφέρεις αίμα, προσφέρεις ζωή» – Επιτυχημένη η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημ. Στάδιο του Πύργου

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος υπέγραψε χθες και μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Νίκο Γιαννόπουλο

Αρκετές μονάδες αίματος, που μπορεί να σώσουν πολλές ζωές, συγκεντρώθηκαν χθες στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σταδίου Πύργου «Χαράλαμπος Βιλαέτης», για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η χθεσινή αιμοδοσία διοργανώθηκε από τον δήμο Πύργου, μετά από πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έγινε με τη συνεργασία του Υπουργείου Υγείας, του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου.

Η χθεσινή δράση είναι ενταγμένη ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού και η συγκέντρωση των μονάδων αίματος έγινε στην Κινητή Μονάδα «Οδυσσέας» του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», η οποία βρέθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου.

Διαβάστε περισσότερα στην εφ. «Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή