Στρέφι: Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας στους πολίτες

Πρόσκληση συμμετοχής σε ημερίδα- ανοιχτό σεμινάριο με θέμα: “Ενημέρωση, προφύλαξη και αυτοπροστασία από απάτες ,κλοπές και αρπαγές εις βάρος πολιτών. Βασικές αρχές αυτοάμυνας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό σχολείο Στρεφίου το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 19:30. Το φαινόμενο εξαπάτησης πολιτών και κλοπών, πρωτίστως ηλικιωμένων, από διάφορους «επιτήδειους» έχει εμφανιστεί σε έντονο βαθμό και στην περιοχή μας. Επίσης έχουν αυξηθεί τα κρούσματα αρπαγών Πανελλαδικά.

Απευθυνθήκαμε για το λόγο αυτό στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και ζητήσαμε την βοήθεια της για την έγκυρη ενημέρωση και για τους τρόπους προστασίας. Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Διοικητή κ. Χαράλαμπου Πατσούρη στο αίτημα μας και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως καθώς θα αναλάβει προσωπικά να μας διαφωτίσει για τη μεθοδολογία και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι δράστες. Θα αναλυθούν πραγματικά περιστατικά εξαπάτησης πολιτών και θα μας παρέχει χρήσιμες συμβουλές προφύλαξης και αυτοπροστασίας.

Στη συνέχεια ο ιδρυτής και δάσκαλος του Αθλητικού συλλόγου Πολυνείκης Στρεφίου, ο δικός μας Sensei κ.Λευτέρης Ντάβαρης, θα αναλάβει να μας μιλήσει αλλά και να μας δείξει και στην πράξη βασικά στοιχεία αυτοάμυνας καθώς και τρόπους αφόπλισης με πιστόλι και μαχαίρι.

Τέλος θα απαντήσει σε τυχόν ερωτήματα και απορίες. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Προεγγραφή ηλεκτρονικά στο e-mail: strefi.koino@gmail.com και στα τηλέφωνα 6936774650 και 6931145725.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη απάντηση συμμετοχής ούτως ώστε να οργανωθεί ο χώρος σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα πρόληψης για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων μας.

Εγγραφές 19.00-19.30 μ.μ., πριν την διεξαγωγή του, στις 27/06/2020.


Πηγή