Συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι και μία συσκευασία, με (2,5) γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, σύμφωνα με την οποία διατάσσεται η σύλληψη του για έκτιση υπολοίπου ποινής για υπόθεση κλοπής.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου, με ένα γεμιστήρα και τρία φυσίγγια.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε και στον ίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (17,4) γραμμαρίων.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο 65ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μέσα σε σχολική τσάντα, δυο συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (15) γραμμαρίων.

Τέλος συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κατοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αλυσοπρίονα και ένα κινητό τηλέφωνο την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει, καθώς και ένα μαχαίρι.
Για τα αλυσοπρίονα και το κινητό τηλέφωνο διερευνάτε το νόμιμο της κατοχής τους.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    7 Ιουνίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία