Ξεκίνησε εχθές το 8ο συνέδριο περιφερειακής ανάπτυξης στην Πάτρα

Όλοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές η πρώτη ημέρα του τριήμερου συνεδρίου περιφερειακής ανάπτυξης στο Achaia Clauss. Η φημισμένη και ιστορική οινοποιία με έδρα την Πάτρα άνοιξε χθες τις πύλες της για το 8ο regional growth conference και το παρόν έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής, επιχειρηματικής και δημοσιογραφικής σκηνής.

Ομιλήτές στην πρώτη φάση του συνεδρίου ήταν μεταξύ άλλων ο κ. Βαρβιτσιώτης, Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο κ. Στυλιανίδης, βουλευτής Ν.Δ., ο κ. Κρητικός , Ειδικός σύμβουλος Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαίκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ο κ. Μπλαβούκος, καθηγητήες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου θίχτηκαν θέματα περιφερειακής πολιτικής καθώς και μείζονα ζητήματα όπως ο αντίκτυπος που έχουν η κλιματική αλλαγή και η πανδημία του κορονοϊού στην παγκόσμια οικονομία.

Στον προαύλιο χώρο προσφέρθηκε ποτό για το καλοσώρισμα. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον κ. Φεύγα, γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού ξαθ επικοινωνίας Ν.Δ, τον κ. Φίλια,

Εντεταλμένος Σύμβουλος/Βοηθός Περιφερειάρχη για τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 και τον κ. Ζαφειρόπουλο, υπεύθυνος στον τομέα Οικονομικών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου με dialogues, ομιλίες και δράσεις που ξεκίνησαν απο τις 10 το πρωί και θα κλείσουν το βράδυ με ένα εντυπωσιακό street culture event.

viber_image_202s0-07-03_08-32-05.jpg

image0_2_800x600_1.jpg

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    3 Ιουλίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία