Πανελλήνιες 2020: Είδαν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα – Νέοι Ηλείοι επιτυχόντες

Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 για να καταφέρουν να πιάσουν την βαθμολογία που θα τους οδηγήσει στην σχολή των ονείρων τους.

Παρά τις αντιξοότητες που βιώσαν, λόγω του κορωνοιού, κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους και πλέον είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν ένα λαμπρό μέλλον, να ακολουθήσουν τον δρόμο που πάντα ήθελαν να διαβούν. Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών πλέον καλούνται να συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά, να σχεδιάσουν την φοιτητική τους ζωή και να διασκεδάσουν και λίγο, γιατί καλοκαίρι έχουμε και με την έναρξη των σχολών τα μαθήματα θα έχουν προτεραιότητα.

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών σήμερα «φιλοξενούμε» μερικούς ακόμη υποψηφίους που είδαν τα όνειρα τους να γίνονται πραγματικότητα.

Ανδρέας Βασίλειος Νικολακόπουλος 4o Λύκειο 15.525

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ,τους καθηγητές του φροντιστηρίου της Ανόδου για την διαρκή εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου ,οι οποίοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε αυτή την τόσο ξεχωριστή χρονιά που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μας και έτσι κατάφερα να κάνω πράξη τους προσωπικούς μου στόχους ,με υπομονή ,επιμονή και μεθοδικότητα στο καθημερινό διάβασμα .

Παναγιώτης-Χρυσοβαλάντης Νικολακόπουλος 4o Λύκειο 16.350

Η λήξη των πανελληνίων εξετάσεων σηματοδοτεί την έναρξη μιας καινούριας ζωής με όλο το κουράγιο και τις γνώσεις που αποκτήσαμε κατά την διάρκεια αυτής της προκλητικής χρόνιας. Μέσω της καθοδήγησης των καθηγητών του Φροντιστηρίου Άνοδος αγωνιστήκαμε ενάντια στις δυσκολίες, μάθαμε ότι ο κόπος ανταμείβεται και ότι τελικά αξίζει να ονειρευόμαστε.

Ζωή Βασιλική Λιακοπούλου 1ο Λύκειο 15.525 μορια

Ευχαριστώ πολύ τους άξιους καθηγητές μου στο φροντιστήριο άνοδος για τη συμβολή τους στον αγώνα μου τα τρία χρόνια του λυκείου και την αρωγή τους στην απόκτηση γνώσεων οι οποίες μου επέτρεψαν την εισαγωγή μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αγγελίνα Ηλιοπούλου 2ο Λύκειο 16.300 μόρια

Τα θέματα φέτος ήταν αρκετά απαιτητικά και η διατήρηση της ψυχραιμίας του εξεταζόμενου θεωρήθηκε απαραίτητη όπως και φάνηκε τελικώς. Η κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη και ο αγώνας κανενός μας δεν τελείωσε. Συγχαρητήρια σε όλους!

Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο άνοδος.

Χρήστος Τόλης 16.275 μόρια 3ο Λύκειο

Μετά από μια δύσκολη χρονιά και παίρνοντας την απόφαση να δώσω για δεύτερη φορά κατάφερα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πανελληνίων εξετάσεων χάριν στην εντατική και στοχευόμενη μελέτη και στην πολύτιμη αρωγή των καθηγητών μου και του φροντιστηρίου άνοδος. Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια μου για την στήριξη της.

Γεωργοπούλου Αναστασία Λύκειο Πελοπίου

Οι καθηγητές μου στην άνοδο πίστεψαν σε εμένα και χάρη στην επιμονή και υπομονή τους κατάφερα να γίνω φοιτήτρια!

Τσίτσου Νάσια 4ο Λύκειο 17.575

Αισθάνομαι ανακουφισμένη από το αποτέλεσμα των Πανελληνίων, γιατί φέτος η χρονιά ήταν απρόβλεπτη και τα θέματα ασαφή και για καλά προετοιμασμένους. Οι κόποι όλων των σχολικών ετών ανταμείφθηκαν χάρη στον προσωπικό μου αγώνα και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα. Οι καθηγητές του φροντιστηρίου “Ανοδος” μου στάθηκαν σαν δεύτερη οικογένεια, τους οποίους θέλω να ευχαριστήσω που μας βοήθησαν ουσιαστικά στην περίοδο της καραντίνας, όπως και τους καθηγητές του 4ου ΓΕΛ Πύργου. Εύχομαι σε όλους μας μια όμορφη φοιτητική ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πανελλήνιες 2020: Η Έκθεση έβαλε «φρένο» στις υψηλές προσδοκίες – Οι επιτυχόντες της Ηλείας μιλούν στην «Π»


Πηγή