Αμαλιάδα: Πιθανόν πνίγηκαν τα δύο αδέρφια από τη Γαλλία

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της νεκροψίας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών είναι οι αρχές στην Αμαλιάδα προκειμένου να ξεκαθαριστεί που οφείλεται ο θάνατος για τα δύο αδέρφια από τη Γαλλία, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στο δρόμο από την Μαραθιά προς την Αμαλιάδα και το τέρμα της οδού Ρήγα Φεραίου.

Εκείνο που φαίνεται πως είναι το πιο πιθανό είναι να πνίγηκαν από τα νερά του αρδευτικού καναλιού που έπεσε αρχικά το αυτοκίνητο, καθώς εγκλωβίστηκαν σε αυτό ενώ δεν είναι γνωστό πόσος χρόνος πέρασε από τη στιγμή που συνέβη το τροχαίο μέχρι να βγει από το νερό το όχημα. Και την τύχη της 54χρονης και του 48χρονου είχε και το σκυλάκι τους, που έβγαλαν βρεγμένο από την καμπίνα του Audi.

Οι Αρχές αναζήτησαν συγγενείς των δύο Γάλλων στην Αμαλιάδα, – τόπο καταγωγής της μητέρας τους – προκειμένου να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για αυτούς, την παραμονή τους στην περιοχή αλλά και διαδικαστικά ζητήματα που υπάρχουν για την ταφή των δύο αδελφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αδέρφια διατηρούσαν ζωντανή την επαφή με τις ρίζες τους στην Αμαλιάδα και διατηρούσαν σπίτι αρκετά κοντά στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους.

Κανείς δεν ξέρει – αφού η διαδρομή απο τη Μαραθιά στην Αμαλιάδα ήταν γνώριμη σε αυτούς – τι συνέβη και χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος με αποτέλεσμα να περάσει διαγώνια από την εξωτερική πλευρά το γεφύρι και να καταλήξουν στο κανάλι.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    24 Αυγούστου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία