Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το Σωματείο “Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς” (φω […]

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και συναντήθηκε με τη διοίκηση και τα μέλη του ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου «Αγηνόδωρος ο Αιγιεύς».

Ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες του Σωματείου στα αθλήματα του στίβου, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα αναγκαία έργα που απαιτούνται για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου, προκειμένου να καταστεί ευκολότερο το έργο των αθλητών της Αιγιάλειας.

Ο Αχαιός βουλευτής συνεχάρη τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου για τις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα δίκαια αιτήματά τους εκεί που πρέπει, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση.

Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το Σωματείο "Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς" (φωτο) Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το Σωματείο "Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς" (φωτο) Επίσκεψη του Άγγελου Τσιγκρή στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου και το Σωματείο "Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς" (φωτο)


Πηγή