Αυγερινοπούλου: Έγκριση ολιγομελούς τμήματος Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΓΕΛ Καράτουλα

Μετά από συστηματική επικοινωνία της Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, Βουλευτού Ν. Ηλείας, Ν.Δ., με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Σοφία Ζαχαράκη, και τη διαβίβαση της επιστολής των διδασκόντων ΓΕΛ Καράτουλα, ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε σήμερα η λειτουργία της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών του Λυκείου. Το ολιγομελές τμήμα αφορά επτά μαθητές και είναι άνω του ορίου των πέντε μαθητών που έχει τεθεί ως προϋπόθεση έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του σχολικού κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου Καράτουλα και άμεσα θα μετεγκατασταθούν οι μαθητές σε αυτό. Η ολοκλήρωση της ανακατασκευής καθίσταται εφικτή μετ' εμποδίων, και για την επίτευξή της απαιτήθηκαν επανειλημμένες επικοινωνίες της Δρος Διονυσίας – Θεοδώρας Αυγερινοπούλου, όσο και των άλλων φορέων του Νομού Ηλείας, με τη νέα Διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών (ΚτΥπ) και ιδίως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γιάνναρη, το Υπουργείο Υποδομών, το οποίο εποπτεύει το έργο του, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους διδάσκοντες.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από προηγούμενη συνάντηση της κας Βουλευτού με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καράτουλα, κ. Γιώργο Μαρκόπουλου, στο πολιτικό της γραφείο στον Πύργο.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    8 Σεπτεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία