Ο Πατρινός Δημήτρης Τζελέπης είναι ο νέος CEO της Forthnet

Ο 53χρονος Πατρινός Δημήτρης Τσελέπης ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου της Forthnet στη θέση του παραιτηθέντος Παναγιώτη Παπαδόπουλου.

Μέχρι πρότινος ο Δημήτρης Τζελέπης κατείχε τη θέση του οικονομικού διευθυντή στον τηλεπικοινωνιακό όμιλο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εισηγμένη το πρωί της Δευτέρας, ο Δημήτρης Τζελέπης εξελέγη ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Ο Δημήτρης Τζελέπης, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1967, διαθέτει MBA in Finance από το Cass Business School, Λονδίνο και πλούσια εργασιακή εμπειρία κυρίως σε τηλεπικοινωνίες και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Μέχρι στιγμής έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε μερικές από τις μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες και τράπεζες (Procter & Gamble, Merrill Lynch, NBG Group, Alpha Bank, OTE Group κλπ.) ενώ από το 2018 εργάζεται στη Forthnet ως οικονομικός διευθυντής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Τζελέπης ανέλαβε αμέσως τα καθήκοντα του και, σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, θα εκπροσωπεί την Εταιρεία και θα ασκεί τις καταστατικές του αρμοδιότητες για τη διαχείριση των εταιρικών υποθέσεων μέχρι τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου την 11η Δεκεμβρίου 2020.


Πηγή