Η Hλεία στολισμένη από ψηλά… Οδοιπορικό από τους οικισμούς του κάμπου και τα πρώτα Χριστούγεννα με lockd […]

Η μία μετά την άλλη, πόλεις της Δυτικής Ελλάδας φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να γιορτάσουν τα φετινά -ιδιόμορφα- Χριστούγεννα.

Το Patra News βρέθηκε τα προηγούμενα 24ωρα σε πόλεις της Δυτικής Ελλάδας: Κυλλήνη, Λεχαινά, Βάρδα, Μανωλάδα!

Μεταφέροντας, με τη βοήθεια του drone του Θανάση Τζέλλου, βραδινές εικόνες μελλαγχολίας, λόγω της βραδινής απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Φέτος, είναι γνωστό, θα κάνουμε Χριστούγεννα με το πολύ μία οικογένεια (έως 9 άτομα).

Αν και, επιφυλακτικοί παραμένουν και οι επιστήμονες αναφορικά με τη συγκέντρωση εννέα ατόμων στα εορταστικά ρεβεγιόν των επόμενων ημερών.

Αν δεν τεθεί θέμα μείωσης του αριθμού των 9 ατόμων στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς…

Ο Πατρινός καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος, τόνισε μάλιστα σήμερα ότι οι γιορτές πρέπει να είναι τελείως οικογενειακές και σε αυτές τις συγκεντρώσεις θα πρέπει να φοράμε μάσκα.

Σε κάθε περίπτωση, για το ρεβεγιόν θα πρέπει είτε να φύγουμε από τα σπίτια πριν από τις 22:00 είτε να ξενυχτήσουμε σε αυτά και να κοιμηθούμε σε αυτά.

Με δεδομένο ότι δεν τίθεται ζήτημα παράτασης στην ώρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η οικογένεια που θα κάνει επίσκεψη είτε θα πρέπει να αποχωρήσει πριν από τις 22:00 ή να φιλοξενηθεί και να φύγει μετά τις 05:00 το πρωί!

Με λίγα λόγια, τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων θα είναι… μεσημεριανά ενώ η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα εορταστεί απόλυτα οικογενειακά, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης πριν από τις 5 το πρωί.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    19 Δεκεμβρίου 2020

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία