Πάτρα: Η ΚοινοΤοπία εξυπηρετεί μόνο κατόπιν ραντεβού

Η Κοινο_Τοπία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Λόγω των νέων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και εφαρμόζοντας τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για το Δήμο Πατρέων από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του COVID-19, της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Δ1α/Γ.Π.οικ: 6877/2021-ΦΕΚ 341/ Β/ 29-1-2021-Ασθένειες (Κορωνοϊός-COVID-19) (e-nomothesia.gr) σας ενημερώνουμε ότι δε θα ισχύει το ωράριο λειτουργίας της γραμματείας της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr μέχρι νεωτέρας.

Η εξυπηρέτηση σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού στο 2610.277171, στο fb και στο [email protected]

Για όσους θα ήθελαν να συμβάλουν στο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και του 2021 μπορούν να μας στείλουν τη συνδρομή-δωρεά τους σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Η Κοινο_Τοπία διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς σ’ όλες τις συστημικές τράπεζες όπου μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό από την αντίστοιχη δική σας ώστε να μην υπάρχουν κρατήσεις. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Όσοι θα ήθελαν κάτι από το παζάρι (βιβλίων, κοσμημάτων, έργων decoupage, γλυκισμάτων, διακοσμητικών, παραδοσιακών αντικειμένων από τη φυλή των Καλάς, συλλεκτικών ειδών, καρτ ποστάλ της Πάτρας κ.α. παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://pazarikoinotopia.blogspot.com/?view=flipcard σημειώστε τον κωδικό αυτού που σας ενδιαφέρει και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχόμενοι σύντομα να λήξει η νέα περιπέτεια που βιώνουμε, προτρέπουμε σε ψυχραιμία και εφαρμογή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) που δίνονται για το καλό όλων μας και ιδιαίτερα των συμπολιτών μας που είναι πιο ευάλωτοι και πρέπει να τους προστατεύσουμε πάση θυσία σύμφωνα με το αξιακό μας σύστημα".


Πηγή