ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ | (28) ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ […]

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ , ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΟΡΕΙΣ .

 • «Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες τόσο της Ένωσης Γονέων του νησιού μας όσο και Ένωσης των Νοσοκομειακών Γιατρών, να πείσουν τους ιθύνοντες, ότι όσο βρισκόμαστε σε κόκκινη, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωναϊού, περιοχή τα σχολεία μας θα πρέπει να μείνουν κλειστά, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε και εμείς την έκκληση αυτή»

Συγκεκριμένα, ΠΡΟΣ : κ. Βουλευτή Ζακύνθου κ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Δήμαρχο Ζακύνθου κ. Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ζακύνθου κ. Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Ζακύνθου ΕΟΔΥ Ένωση Γονέων μαθητών Ζακύνθου

Οι παρακάτω Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, μέλη και μη της Ένωσης Γονέων Μαθητών Ζακύνθου, εκθέτουμε με την παρούσα ότι διακατεχόμαστε από ιδιαίτερη ανησυχία, για την ύπαρξη αυξανόμενων θετικών κρουσμάτων σε μικρούς μαθητές της Ζακύνθου, στους οποίους πρώτα από όλα ευχόμαστε να ξεπεράσουν γρήγορα την περιπέτεια, χωρίς επιπτώσεις στη υγεία τους. Μετά από τις άκαρπες προσπάθειες τόσο της Ένωσης Γονέων του νησιού μας όσο και Ένωσης των Νοσοκομειακών Γιατρών, να πείσουν τους ιθύνοντες, ότι όσο βρισκόμαστε σε κόκκινη, εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωναϊού, περιοχή τα σχολεία μας θα πρέπει να μείνουν κλειστά, αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε και εμείς την έκκληση αυτή. Ειδικότερα, ζητάμε την αναστολή λειτουργίας των σχολείων – της δια ζώσης εκπαίδευσης και την έναρξη τηλε-εκπαίδευσης προκειμένου να σταματήσει η διασπορά του ιού σε μαθητές και στις οικογένειές τους, επειδή η υγεία όλων μας είναι το ύψιστο αγαθό. Και τούτο έως ότου η Ζάκυνθος πάψει να αποτελεί «κόκκινη» περιοχή. Παρόλο που η τηλε-εκπαίδευση αποτελεί υποκατάστατο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, που δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως τη λειτουργία της τάξης, στην παρούσα φάση δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Ζάκυνθος 08.02.21 ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ:

 1. 2ου Λυκείου Παναγούλας
 2. 1ου Λυκείου Ζακύνθου
 3. 1ου Δημοτικού Σχολείου
 4. 6ου Δημοτικού Σχολείου
 5. 1ου Γυμνασίου
 6. 2ου Γυμνασίου
 7. 3ου Γυμνασίου
 8. Γυμνασίου Μαχαιράδου
 9. Γυμνασίου Κατασταρίου
 10. ΕΝΕΕΓΥΛ
 11. Δημοτικού Σχολείου Τραγακίου-Τσιλιβί
 12. 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάμπου
 13. Δημοτικού Σχολείου Ορεινής Ζώνης
 14. 5ου Δημοτικού Σχολείου
 15. Ειδικού Σχολείου
 16. 3ου Δημοτικού Σχολείου και 3ου Νηπιαγωγείου
 17. Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Κυψέλης
 18. Δημοτικού Σχολείου Γερακαρίων
 19. Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Παντοκράτορα
 20. 2ου Δημοτικού Σχολείου
 21. Δημοτικού και Νηπιαγωγείο Κερίου
 22. 4ου Δημοτικού Σχολείου
 23. Γυμνασίου Λιθακιάς
 24. Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου
 25. Αρετάκειου Δημοτικού Σχολείου
 26. Νηπιαγωγείου Καλλιπάδου
 27. Νηπιαγωγείου Βανάτου
 28. 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρίζας


Πηγή