Η Λευκάδα παραμένει «βαθύ κόκκινο» και την επόμενη εβδομάδα – Κλειστά τα σχολεία σε όλη την χώρα για δυο εβδο […]

Σε επίπεδο υψηλού κυνδύνου «βαθύ κόκκινο» και την επόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς – Κλειστά τα σχολεία σε όλη την χώρα για τις επόμενες δυο εβδομάδες

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε επίσης ότι 8 νέες περιοχές μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο» κάτι που απιφασίσθηκε μετά την εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Οι περιοχές αυτές είναι:

Ευρυτανίας, Λέσβου, Χαλκιδικής και οι δήμοι Κατερίνης, Ιωαννίνων (δήμος Ιωαννιτών και Μετσόβου), Σκιάθου, Χανίων και Μετσόβου.

Παράλληλα ανακοίνωσε τα μέτρα που ισχύουν την Καθαρά Δευτέρα.

Πώς θα πετάξουμε χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα και μέχρι τι ώρα επιτρέπεται η μετακίνηση. Όλα τα μέτρα.

Την Καθαρά Δευτέρα θα μπορούμε να πετάξουμε χαρταετό αλλά σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων από το σπίτι μας, ενώ για την μετακίνηση μας, χρειάζεται να στείλουμε SMS στο 13033, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ανακοίνωσε από το υπουργείο Υγείας, ότι την Καθαρά Δευτέρα τα μέτρα θα παραμείνουν ως έχουν και δεν υπάρχει καμία αλλαγή ή περιορισμός.

Έτσι, για να πετάξουμε χαρταετό πρέπει να στείλουμε SMS με κωδικό 6 στο 13033, ενώ η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο αν είμαστε πεζοί ή με ποδήλατο, ενώ απαγορεύεται η χρήση οχήματος.

eidiseis.gr


Πηγή