Πάτρα: “Απόδραση” στα χωράφια με… story στο instagram και τα περιπολικά δίπλα (βίντεο)

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην αστυνομία, αυτό που έπαθαν με το… κορωνοπάρτι στην Οβρυά και τα όσα ακούστηκαν στις τηλεοράσεις, αλλά και αυτά που γράφτηκαν στα social media, τους έχουν κάπως πειράξει.

Αυτό που τους πείραξε, και το έχουν πάρει κάπως εγωιστικά, είναι ότι από τα τουλάχιστον 70 με 80 άτομα που το έσκασαν στα χωράφια, δεν βρήκα κανέναν εκείνη την ώρα.

Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετές ώρες και να ανέβουν ακόμα αρκετά βίντεο στα social media για να διαπιστώσουν ότι πράγματι τελικά, σε εκείνο το σπίτι που ήταν καλυμμένο από θάμνους και φυτά, κάτι πρέπει να γινόταν το προηγούμενο βράδυ.

Πάλι καλά που υπήρχαν και οι κάδοι της ανακύκλωσης και οι αστυνομικοί βρήκαν εκεί την επομένη, δεκάδες μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά για να διαπιστώσουν και να πιστοποιήσουν τα όσα τους είχαν καταγγείλει οι γείτονες το προηγούμενο βράδυ για το πάρτι.

Το πιο ωραίο; Μέχρι και stories στο instagram ανέβαζαν οι δραπετεύοντες του πάρτι στα χωράφια, την ώρα που τα περιπολικά της αστυνομίας ήταν δίπλα τους, σκάζοντας το, στην κυριολεξία κάτω από τη μύτη τους.

Τα όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφάνιδου είναι χαρακτηριστικά.

Αστυνομικοί ψάχνουν τους κάδους για μπουκάλια μετά το αποκριάτικο κορωνο-πάρτυ στην Πάτρα (8/3/21)


Πηγή