Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027” της ΠΔ […]

Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027" της ΠΔΕ Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027" της ΠΔΕ

78 συνολικά σελίδες συνθέτουν τον φάκελο των προτάσεων Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας για το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Πρόκειται για μία πρωτογενή δουλειά από το διοικητικό συμβούλιο της του φορέα με συγκεκριμένες προτάσεις και project που αναφέρονται σε κάθε τομέα ξεχωριστά.

Τομείς που αφορούν τέσσερις άξονες, τον άξονα της πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών φαινομένων, τον άξονα της ενέργειας, τον άξονα του περιβάλλοντος και τον άξονα της περιφερειακής ανάπτυξης.

Είναι μια δουλειά για την οποία τα μέλη του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας εργάστηκαν για αρκετό καρό, με αποτέλεσμα να καταθέσουν μία πλήρως ολοκληρωμένη πρόταση με 31 συνολικά παρεμβάσεις.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος Βασίλης Αϊβαλής αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση, ευχαριστώντας όλα τα μέλη του φορέα για τη συνεργασία που είχαν για αυτό το αποτέλεσμα.

«Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας οι οποίοι εργάστηκαν είτε μέσω των Μόνιμων Επιτροπών είτε αυτόνομα προκειμένου να αποσταλεί σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μια πλήρως τεκμηριωμένη πρόταση παρεμβάσεων στα πλαίσια της διαβούλευσης για το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».

Πρόταση η οποία περιλαμβάνει 31 παρεμβάσεις μικρού/μεσαίου μεγέθους, τοπικού/περιφερειακού χαρακτήρα κατάλληλες για ενταχθούν στον σχεδιασμό του νέου ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027». Είναι ένα δείγμα τί μπορούν να δημιουργήσουν οι θεσμικοί φορείς όταν αξιοποιούνται από την αυτοδιοίκηση».

Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027" της ΠΔΕ Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027" της ΠΔΕ Ο φάκελος των προτάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για το "Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021 -2027" της ΠΔΕ


Πηγή