Πάτρα: Παράδοση ηλεκτρονικών οδικών σημάτων από τον Ροταριανό Ηλεκτρονικό Όμιλο Νοτίου Ελλάδος

Την Παρασκευή 28 Μαΐου σε μια σεμνή τελετή αντιπροσωπεία μελών του Ροταριανού Ηλεκτρονικού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος αποτελούμενη από τον αντιπρόεδρο Γεώργιο Σταυροπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Καλογερόπουλο, την ταμία Μαρία Ραβαζουλα και τα μέλη του Ομίλου Ανδρέα Αρβανίτη, Γιάγκο Ιγγλέση και Αθανάσιο Παναγόπουλο παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Αρχιφύλακα Γεώργιο Μπαλάση παρέδωσε τα πρώτα ηλεκτρονικά οδικά σήματα της πόλης μας.

Τα οδικά σήματα που τοποθετήθηκαν στα δύο ρεύματα κίνησης στην είσοδο της μίνι περιμετρικής στο ύψος της οδού Αγίας Σοφίας και στην διασταύρωση με το συγκρότημα Επαγγελματικών Σχολείων, είναι μέρος του Συμμετοχικου Έργου (District Grant) στην υλοποίηση του οποίου ηγήθηκε ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις Ροτ. Ομίλους της Ελλάδας (Αθηνών, Γλυφάδας και Πειραιώς) και με τη σύμπραξη της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ και του Διεθνούς Ρόταρυ.

Το έργο περιλαμβάνει τη μελέτη και την κατασκευή αυτόνομων ηλεκτρονικών οδικών σημάτων με φωτοβολταϊκές διατάξεις τα οποία σε πρώτη φάση τοποθετήθηκαν σε τέσσερα ιδιαίτερα επικίνδυνα σημεία της χώρας μας (Πάτρα, Αγία Βαρβάρα, Γλυφάδα και Πειραιά).

Ο Ροταριανός Ηλεκτρονικός Όμιλος Νοτίου Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Πατρών Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Νεμίρη, τον Υπεύθυνο οδικών σημάνσεων της Τροχαίας Πατρών Υπαστυνόμο Ευάγγελο Ροζάκο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Αρχιφύλακα Γεώργιο Μπαλάση για την άψογη συνεργασία στην διεκπεραίωση του έργου και δεσμεύτηκε ότι αυτό είναι μόνο η αρχή στην προσπάθεια του να συμπράξει με τις τοπικές αρχές και την Τροχαία στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην πόλη των Πατρών και όχι μόνο.

Φωτογραφία (Από αριστερά) Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Αρχιφύλακας Γεώργιος Μπαλάσης Γιάγκος Ιγγλέσης Γεώργιος Σταυρόπουλος (αντιπρόεδρος του Ομίλου) Μαρία Ραβαζούλα (ταμίας του Ομίλου) Παναγιώτης Καλογερόπουλος (Γ. Γραμματέας του Ομίλου) Αθανάσιος Παναγόπουλος Ανδρέας Αρβανίτης


Πηγή