Πάτρα: Μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής του Σκαγιοπουλείου μετά το μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών που έχουν συμβεί το τελευταίο ένα μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά αφορούν διαρρήξεις σε διαμερίσματα και μάλιστα ηλικιωμένων που δεν μπορούν εύκολα να αντιδράσουν όταν τους επιτίθονται.

Οι δράστες φαίνεται ότι μελετούν καλά τα υποψήφια θύματα τους και γνωρίζουν τις κινήσεις τους, αλλά και το τι μπορεί να έχουν στο σπίτι τους, αν δηλαδή υπάρχουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να κλέψουν.

Όπως υποστηρίζουν τα περιστατικά αυτά στην περιοχή τους έχουν αυξηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που αρκετοί από τους ηλικιωμένους φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους και να το αφήσουν έρμαιο των διαρρηκτών.

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που οι διαρρήκτες δείχνουν, εκτός των άλλων μεγάλο θράσος και δεν διστάζουν να παραβιάζουν τα σπίτια που έχουν βάλει στο μάτι, ακόμα και σε περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες τους είναι εντός.

Τα περιστατικά αυτά τα γνωρίζει καλά η αστυνομία και οι έρευνες που έχει ξεκινήσει αναφέρονται σε ομάδες που έχουν οργανωθεί αρκετά και δρουν με τη μορφή συμμοριών, έτοιμες για όλα. Για τον σκοπό αυτό έχει αυξήσει τις περιπολίες της στην περιοχή, τόσο τη μέρα, όσο και τις νυχτερινές ώρες.


Πηγή