Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)

Πέντε τουλάχιστον σπίτια στις Καριές κάηκαν από τη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα, ενώ αρκετά ακόμα υπέστησαν ζημιές, έχοντας πάθει σημαντικές καταστροφές από την πύρινη λαίλαπα.

Συμπολίτες είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και άλλοι (ακόμα περισσότεροι) είδαν τις φλόγες να περνούν ξυστά από τα σπίτια τους, με τη φωτιά να φεύγει και να σώζονται από θαύμα.

Οι κάτοικοι που από το μεσημέρι της Τετάρτης και μετά ύστερα από τις εντολές της πυροσβεστικής υπηρεσίας αναγκάστηκαν να φύγουν από τα σπίτια τους και να εκκενώσουν τους οικισμούς τους, επέστρεψαν σε αυτά αργά το βράδυ.

Οι εικόνες που συνάντησαν στάχτες, αποκαΐδια και ένα σκηνικό καταστροφής. Δείτε φωτογραφίες από τα σπίτια που κάηκαν και υπέστησαν ζημιές.

Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)  Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)  Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)  Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)  Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)  Πάτρα: Στάχτες και αποκαΐδια στα σπίτια που «αγκάλιασαν» οι φλόγες (φωτό)


Πηγή