Βαρουφάκης από Νοσοκομείο Αγρινίου: “Οι γιατροί και οι νοσηλευτές είναι ήρωες”

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποιεί ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Πάτρα σήμερα το πρωί, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την υφιστάμενη κατάσταση.

O κ. Βαρουφάκης ανέφερε: «Ήρθαμε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπως κάνουμε στα νοσοκομεία της Επικράτειας για να καταγράψουμε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις αστοχίες. Είναι εξοργιστικό που τον Ιούλιο μήνα το νοσοκομείο αυτό ακόμη λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο και όχι ως νοσοκομείο, κόντρα στις εξαγγελίες του κ. Κικίλια που είχε πεις πως θα υπάρχουν ξεχωριστά εμβολιαστικά κέντρα.

Υπάρχουν χειρουργεία που δεν λειτουργούν υπάρχει ΜΕΘ η οποία είναι δεν είναι όπως πρέπει να είναι για covid, μιλάμε για πλήρη κατάρρευση. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές εδώ είναι ήρωες, πρέπει να τους στηρίξουμε και γι’ αυτό ήρθαμε και θα συνεχίσουμε μέσα στη Βουλή να ζητάμε τα ελάχιστα που πρέπει να γίνουν για να στηριχτούν».

Πηγή: sinidisi.gr


Πηγή