«Ο Άλλος Άνθρωπος» έδωσε αγάπη και αλληλεγγύη στο Συρέτ

Οχτώ μέρες έκατσε στο Συρέτ η κοινωνική κουζίνα ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι δεκάδες εθελοντές που ταξίδεψαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που καταφτάναν από την Ουκρανία.

Μέσα σε αυτές τις μέρες ο «Άλλος Άνθρωπος» μοίρασε τρόφιμα σε προσφυγικούς καταυλισμούς, σε γυναικόπαιδα 60 ατόμων, μαγείρεψε για 2000 ανθρώπους , έπαιξε με τα παιδιά που άνθισε ξανά το χαμόγελο στα χείλη τους, έδωσε προμήθειες σε ορφανοτροφεία, έστειλε εκατοντάδες μερίδες φαγητού για εγκλωβισμένους μέσα στην Ουκρανία και το κυριότερο:

Έδωσε αγάπη δείχνοντας ότι το σύνθημα που λέει: «η αλληλεγγύη από όλους για όλους είναι η δύναμη μας» είναι μια πραγματικότητα που μπορεί να κατακτηθεί. «Τα καλύτερα, τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή, δεν μπορείς να τα δεις, ούτε να τα αγγίξεις. Πρέπει να τα νιώσεις με την καρδιά σου και εγώ αυτές τις ημέρες στα σύνορα με Ουκρανία τα ένιωσα.

Ευχαριστώ κόσμε!!!!» έγραψε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην ανάρτηση του στο facebook για την αποστολή που πραγματοποίησε η κοινωνική κουζίνα.


Πηγή