Σήμερα στις 11:00 το πρωί η εκδήλωση του Επιμελητηρίου #CookForUkraine στην κεντρική αγορά Λευκάδας

cookforukraine.jpg

Σήμερα από τις 11:00 έως τις 13:00 μπορούμε όλοι να συνεισφέρουμε με τρόφιμα μακράς διαρκείας και υγειονομικό υλικό για τον λαό της Ουκρανίας που υποφέρει. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Ουκρανοί που φιλοξενούνται στη Λευκάδα έχοντας αφήσει πίσω πέραν των υλικών τους αγαθών και μέλη της οικογένειας τους.

Θα γευτούμε την παραδοσιακή σούπα “Μπορστ”, θα ακούσουμε Ουκρανική μουσική και θα γίνει ζωντανή σύνδεση με τον Αlpha και την εκπομπή του Νίκου Μάνεση.

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου “Το Επιμελητηρίο Λευκάδας στέκεται δίπλα στις ανάγκες του λαού της Ουκρανίας που καλείται άδικα να αντιμετωπίσει το διωγμό και τη προσφυγιά. Σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης διοργανώνει το Σάββατο 26/3/2022 και ώρα 11:00-13:00 στη κεντρική αγορά, μπροστά από την Εθνική Τράπεζα εκδήλωση για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας (τρόφιμα, φάρμακα , υγειονομικό υλικό). Ακόμη το Επιμελητήριο υποστηρίζει τη δράση #CookForUkraine υπό την αιγίδα της UNICEF UK και καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν από το υστέρημα τους. Για το ΔΣ του Επιμελητηρίου ΛευκάδαςΟ πρόεδροςΣ. Σκιαδαρέσης

The post Σήμερα στις 11:00 το πρωί η εκδήλωση του Επιμελητηρίου #CookForUkraine στην κεντρική αγορά Λευκάδας first appeared on Lefkas News.


Πηγή