Κίνηση με νόημα από τον Γιώργο Αρμένη | Δίνει στην δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία […]

Ο Επικεφαλής της Παράταξης «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ», Γιώργος Αρμένης, δίνει στην δημοσιότητα την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Ζακύνθου, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων, θέλοντας με αυτό τον τρόπο , προφανώς ,να επισημάνει τη γενικότερη εντύπωση (διαπίστωση ) που υπάρχει για την Δημοτική Αρχή Αρετάκη, ειδικά για θέματα που σχετίζεται με την καθημερινότητα των πολιτών .
Η απουσία «οραματικού» έργου και σοβαρού Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, αποτελεί σημείο αναφοράς εναντίον της Δημοτικής Αρχής από τον Δημοτικό Σύμβουλο, Γιώργο Αρμένη, θέση η οποία, με την απόφαση αυτή του σώματος ενισχύεται ακόμη περισσότερο.
Καθώς φαίνεται, ο κ.Αρμένης, με την κίνηση αυτή θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην απουσία εγρήγορσης, ευαισθητοποίησης και ενεργητικής στάσης της Δημοτικής Αρχής ,απέναντι στα προβλήματα των πολιτών και στα αιτήματα των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων.
Ακολουθεί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του Δ.Σ, Σταύρο Κακολύρη και έδωσε στην δημοσιότητα ο κ.Γιώργος Αρμένης.

«ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Σας διαβιβάζω την απόφαση του ΔΣ στην συνεδρίαση με την παρουσία των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων.

Αποφασίζει: Ο Δήμος μας απουσιάζει από κάθε σχεδιασμό για την ένταξη μας σε χρηματοδοτικά προγράμματα και δυναμιτίζει έργα που ήδη έχουν δημοπρατηθεί. Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλει την απαράδεκτη απουσία του Δημάρχου από τις συνεδριάσεις του σώματος. Αποτελεί μέγιστη πράξη απαξίωσης των Ζακυνθινών και των προβλημάτων που απασχολούν την Ζακυνθινή κοινωνία. Η μη υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούν παράβαση καθήκοντος για τον Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκορύφωμα την καθυστέρηση υποβολής από το Δήμο μας Ασφαλιστικών μέτρων κατά της VOLTERRA με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροδότηση σε πολλές περιοχές του Δήμου μας. Καλούμε την Δημοτική Αρχή έστω και τώρα να αναλογιστεί τις αποκλειστικές ευθύνες της. Η Ζάκυνθος μετά από δύο χρόνια ετοιμάζεται να έχει μια πλήρη τουριστική περίοδο χωρίς καμία προετοιμασία και με κραυγαλέα απουσία του Δήμου μας. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, σταματήστε τον κατήφορο. Αποφασίζουμε την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού του Δήμου μας με την συμμετοχή εκπροσώπων από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου και των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων».

Η απόφαση πήρε αριθμό 49/2022.

Αφού συντάθηκε το παρόν πρακτικό υπογράφεται ως ακολούθως.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σταύρος Κακολύρης

Tweet


Πηγή