Μικρός οδηγός για το πάρτι της αποφοίτησης

apofitisi.jpg

Η φοιτητική ζωή είναι μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μας. Είτε ετοιμάζεσαι να μπεις σε αυτή είτε την τελειώνεις, ένα πάρτι είναι αυτό που χρειάζεται για να γιορτάσεις τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή.

Οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος σιγά σιγά φτάνουν στο τέλος και είναι η ώρα να γιορτάσεις με υπερηφάνεια τα κατορθώματά σου. Ένα πάρτι είναι λοιπόν αυτό που χρειάζεται για τις τιμήσεις τόσο τις ώρες που έφαγες στα θρανία όσο και την οικογένεια που σε στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Η σωστή σχεδίαση!

Το σημαντικότερο βήμα για να ετοιμάσεις το πάρτι είναι ο σχεδιασμός και η οργάνωση. Δημιουργήστε μία λίστα με αυτά που χρειάζεται να κάνεις μέσα στο budget σου. Για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα μπορείς να οργανώσεις το πάρτι ομαδικά και να χωρίσεις τα έξοδα είτε με φίλους είτε με άλλους αποφοίτους.

Ένα πάρτι όμως δεν είναι τίποτα χωρίς τη σωστή τοποθεσία. Αν ετοιμάζεσαι να οργανώσεις ένα μεγάλο πάρτι είναι καλό να μην επιλέξεις το σπίτι αλλά κάποιον εξωτερικό χώρο. Νοίκιασε ένα χώρο που ταιριάζει αποκλειστικά στα γούστα σου.

Στη συνέχεια, διάλεξε την κατάλληλη ημερομηνία και φρόντισε να μην είναι πριν την τελετή της αποφοίτησης. Είναι καλύτερο να έχετε όλοι χρόνο ώστε να ξεκουραστείτε από το πάρτι και να πάτε φρέσκοι στην τελετή.

Φυσικά, ένα πετυχημένο πάρτι θέλει ένα θέμα, που θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά και στη διακόσμηση του χώρου. Διάλεξε συνοχή στο θέμα και τα χρώματα, και φρόντισε να είναι κοντά στα γούστα σου. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι είναι η μέρα σου!

Γιρλάντες και μπαλόνια!

Ο καλύτερος τρόπος να διακοσμήσεις το πάρτι αποφοίτησης είναι να εκτυπώσεις τις καλύτερες φωτογραφίες από τα προηγούμενα χρόνια. Διάλεξε φωτογραφίες με όλες τις ευχάριστες αλλά και τις δύσκολες στιγμές του διαβάσματος και χρησιμοποίησε τες για να διακοσμήσεις το χώρο.

Φυσικά, από ένα καλό πάρτι δεν μπορούν να λείπουν τα μπαλόνια. Διάλεξε μπαλόνια και γιρλάντες σε χρυσά, ασημένια ή ακόμα και μαύρα χρώματα και κρέμασε τα στους τοίχους. Κάνε το πάρτι αποφοίτησης να έχει το δικό σου χαρακτήρα και δώσε στους φίλους και τους συγγενείς σου την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μία ακόμα πιο φαντασμαγορική βραδιά επέλεξε να χρησιμοποιήσεις πυρσούς και πυροτεχνήματα. Ρίξε πολύχρωμα πυροτεχνήματα στον ουρανό στην αποκορύφωση της βραδιάς και νιώσε την περηφάνια.

Τέλος, αυτό που δεν μπορεί να λείπει από τη διακόσμηση του πάρτι είναι ένα προσωποποιημένο μπάνερ με το όνομα σου! Γράψε συγχαρητήρια και νιώσε καλά με τα κατορθώματα σου.

Δώσε όλες τις προσωπικές πινελιές δημιουργώντας ένα βιβλίο καλεσμένων που θα γράψουν τις ευχές και τα συγχαρητήριά τους και διάλεξε τη λίστα μουσικής που ξέρεις ότι είναι κατάλληλη για τη βραδιά.

Κι από εμφάνιση;

Η καλύτερη συμβουλή είναι να φορέσεις ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα και όμορφα με τον εαυτό σου! Η τήβεννος και το καπέλο αποφοίτησης είναι τα κλασικά κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βραδιά σου, όμως μην ξεχνάς ότι θα τα φορέσεις και θα τα ευχαριστηθείς και τη μέρα της τελετής.

Παρόλα αυτά αν αυτό πoυ επιθυμείς είναι να τα φορέσεις και να δημιουργήσεις ένα πιο θεματικό πάρτι είναι πλέον πολύ εύκολο να βρεις την τήβεννο και το καπέλο αποφοίτησης online.

Μην ξεχάσεις να κοσμήσεις το σύνολό σου με μία κονκάρδα που θα φοράν όλοι οι καλεσμένοι και θα δείχνει ποιος είναι το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Είτε πρόκειται για ένα επίσημο δείπνο, ή για μία βραδιά με πολύ χορό και αλκοόλ ή ακόμα και για ένα μπάρμπεκιου στην αυλή, φρόντισε όλα να είναι στημένα σωστά και προσαρμοσμένα στα γούστα σου. Διασκέδασε με την ψυχή σου και ετοιμάσου να μπεις με τον καλύτερο τρόπο στην ενήλικη ζωή!

Για ακόμη περισσότερες ιδέες, διάβασε εδώ: Πάρτι Αποφοίτησης – Ο Απόλυτος Οδηγός

The post Μικρός οδηγός για το πάρτι της αποφοίτησης first appeared on Lefkas News.


Πηγή