Δήμος Ασημακόπουλος: Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα στο World Games

Έπαιξε κόντρα στο μεγαλύτερο όνομα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον χώρο του Μουαι – ται και έχασε τον αγώνα στα σημεία μετά από συγκλονιστική μάχη που έγινε.

Ο λόγος για τον πατρινό πρωταθλητή Δήμο Ασημακόπουλο που αυτές τις μέρες βρισκόταν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο των αγώνων World Games που έγιναν στην πολιτεία της Αλαμπάμα.

Τα World Games για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο προ θάλαμος των Ολυμπιακών αγώνων και αποτελούν διοργάνωση της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής. Ο πατρινός πρωταθλητής σε ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

«Την Παρασκευή ήταν μια μεγάλη αναμέτρηση για εμένα. Βρέθηκα αντιμέτωπος με τον παγκόσμιο πρωταθλητή 2021 και 2022, πρωταθλητή και κάτοχο δύο τίτλων One FC, πρωταθλητή των σταδίων στην Ταϊλανδή, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα στα σημεία μετά από μια δυνατή μάχη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με την αγάπη και τη συμπαράσταση σας βρέθηκα στην άλλη άκρη του κόσμου να αγωνίζομαι με τη σημαία μας στο πλάτες μου. Η συμμετοχή μου στα World Games ήταν κάτι μαγικό , κάτι που ονειρευόμουν πολύ καιρό.

Ευχαριστώ πολύ τη πανελλήνια ομοσπονδία Μουαι- ται PMF – Panhellenic Muaythai Federation / Πανελλήνια Ομοσπονδία Μουαι ται ΠΟΜ, την ομάδα υποστήριξης και το πρόεδρο κύριο Ιωάννης Παπαδόπουλος για τη υποστήριξη την συμπαράσταση και την δυνατότητα να εκπροσωπήσω το άθλημα την Ελλάδα στο Muaythai".


Πηγή