Με χαμόγελα αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου (φωτο)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε συνεργασία με το σχολείο πραγματοποίησε την “Τελετή λήξης” του σχολικού έτους 2021-2022 στο χώρο του σχολείου με προσιτή είσοδο και για να μη λείψει κανένα παιδί.

Μια βραδιά αξέχαστη με πολλά χορευτικά από τους μαθητές, φαγητό, αναψυκτικά, παγωτό, ελεύθερο χορό με Dj, κληρώσεις δώρων και πολλές εκπλήξεις. Μια βραδιά διπλής γιορτής γιατί εκτός ότι οι μαθητές τελείωσαν το σχολείο και καλωσόρισαν την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού, αποχαιρέτησαν και τους συμμαθητές τους, της Στ’ τάξης που ανοίξανε τα φτερά τους για την επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης, το Γυμνάσιο.

Για τους μαθητές της Στ’ τάξης έγινε προβολή slideshow φωτογραφιών με όμορφες στιγμές από το πρώτο τους σχολείο και απονομή αναμνηστικών. Φορώντας καπέλα αποφοίτησης, με δάκρυα χαράς και συγκίνησης άφησαν ελεύθερα τα όνειρα τους να ταξιδέψουν ψηλά στον ουρανό.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους «καλό καλοκαίρι» και στους μαθητές της Στ’ τάξης καλή σταδιοδρομία, με υψηλούς στόχους αλλά πάντα η παιδική ματιά και η αγνή ψυχή τους να είναι οι οδηγοί τους στο ωραίο ταξίδι της ζωής.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: