ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΡΙΑΤΗΣ| «Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του ΦΟΔΣΑ στο αεροδρόμιο»- Σκληρή κριτική σε αιρετούς και Πολιτ […]

«Δεν υπάρχει πυρασφάλεια … ούτε ένας σίγλος με νερό!!!»

  • «Κανείς από την περιφέρεια δεν έχει φανεί στην πυρκαγιά στο αεροδρόμιο, πού ο χώρος τους ανήκει, αυτοί που ενδιαφέρονται για το νησί και τούς πολίτες!!!|
  • «Αυτός ο χώρος πού καίγεται ,δεν υπάρχει καμία φροντίδα πυρασφάλειας, αλλά ούτε σύγλος με νερό!!!»
  • «Κύρια αντιπεριφερειάρχη , το μέλημα σας ήταν να πάρετε αποφάσεις , να πετάξετε το προσωπικό της αποκομιδής έξω από τον χώρο της ανακύκλωσης. Μπράβο!!!»

ΣΟΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

  • Ζάκυνθος,16/7/2022

Εδώ και πολύ καιρό φωνάζουμε για τόν χώρο τού αεροδρομίου πού έχει γίνει σκουπιδότοπος ότι ήταν επικίνδυνο για φωτιά . Δυστυχώς επαληθευτήκαμε !!! Μην ξεχάσετε να τραβήξετε φωτογραφίες στους παρευρισκόμενους, δήμαρχος, περιφέρεια και λοιποί ,πού ήρθαν να συνδράμουν για το σβήσιμο της φωτιάς . Όλοι αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κατάντιας, με δική τους εντολή μαζεύονται όλα τα ογκώδη και έχουν κάνει το χώρο της ανακύκλωσης, πού κάποτε ήταν επισκέψιμος από σχολεία, ένα χώρο σκουπιδότοπο, αυτοί οι άχρηστοι , ανίκανοι, τοπικοί άρχοντες!!! Έμαθα ότι στην πυρκαγιά στο αεροδρόμιο, βρίσκεται η πολιτική προστασία, όταν εδώ και 1 μήνα, είχαμε στείλει φωτογραφίες ,στην ηγεσία της κ. Μαρίας και μας είχε γράψει κανονικά!!! Κανείς από την περιφέρεια δεν έχει φανεί στην πυρκαγιά στο αεροδρόμιο, πού ο χώρος τους ανήκει, αυτοί που ενδιαφέρονται για το νησί και τούς πολίτες!! Αυτός ο χώρος πού καίγεται ,δεν υπάρχει καμία φροντίδα πυρασφάλειας, αλλά ούτε σύγλος με νερό!! Κύρια αντιπεριφερειάρχη , το μέλημα σας ήταν να πάρετε αποφάσεις , να πετάξετε το προσωπικό της αποκομιδής έξω από τον χώρο της ανακύκλωσης. Μπράβο!!

Tweet


Πηγή